VLOG

“Ne menjam stavove kako bih napravio zbrku. Ja tragam. Tražeći samog sebe, doživljavam promenu.
I verujem da ako razumemo malo bolje sebe, sebe ćemo manje i oštetiti.”

Online

U slučaju da si video nešto na društvenim mrežama, na prenosima bogosluženja što ti je privuklo pažnju, ovde si prvi put ili samo želiš da istražuješ teme Refreš grupa ili ih možda podeliš sa nekim, sve možeš da pronađeš ovde jer ćemo tu čuvati sve video zapise.

Duhovnost za poneti

Kada neko voli da napravi nešto rukama ili popravi pokvareno brzo sazna koliko su važni adekvatni i kvalitetni alati. Isto to važi i kada odluči da promeni ili izgradi neku naviku, razvije pozitivan stav ili savlada određenu veštinu. U ovoj sekciji možeš da pronađeš praktične savete u vidu primenjivih alata koji će ti pomoći da unaprediš svoju duhovnost.

Tri pitanja za efektivno proučavanje Biblije Kako da čitanje Biblije bude uživanje  - za iskusne Kako da naučim da se molim

Teme sa bogosluženja

Svako može da da samo ono što ima! Zato govori koje ćeš pronaći u ovoj sekciji sadrže personalizovane borbe, iskustveno otkrivene ideje i oprobane savete iz različitih oblasti života. Dok ih slušaš tragaj za onim što i sam možeš da probaš i da tako unaprediš svoj život ili svet oko sebe.

Refreš uživo

Sve dosadašnje sastanke Refreš crkve mladih, možeš da pronađeš na jednom mestu – u ovoj sekciji.

Muzika za proslavljanje

Neke od pesama u ovaj sekciji su takve da će te pokrenuti da slaviš Boga, dok reči drugih opisuju borbe sa kojima svi možemo da se poistovetimo kao i kako poverenjem u Boga možemo da se suočimo sa njima i da ih savladamo. Kakvo god da je tvoje iskustvo ili trenutna potreba uživaj u svakoj pesmi dok pažljivo slušaš njene reči.

O Isusu Hristu

Biblijski film „Jevanđelje“ sinhronizovan na srpski jezik koji ekranizuje Isusov koristeći tekst Jevanđelja kao svoj tekst, reč po reč.
Sinhronizovano u studiju Hrišćanske adventističke crkve u Beogradu.
Za sinhronizaciju koriščeno je Sveto pismo – Novi srpski prevod

© 2021 Refres All rights reserved.