Uključi se

Mogućnost da sa drugima širiš takav uticaj koji već danas donosi bolji život ljudima oko tebe je najveća prednost koju imaš. Prilike za službu postoje svuda, kako u realnom, tako i virtuelnom svetu.

Želiš da se pridružiš?

Dizajn i mediji

Da li si neko ko uživa da fotografiše, snima video klipove, neko ko zna da rukuje kamerom, zna da pravi animacije, obrađuje video i audio snimke, voli grafički dizajn i produkciju? Potrebni su nam vredni i talentovani volonteri koji vole izazove i mogu da odvoje nekoliko sati sedmično da preko videa i slike približe stvarnost duhovnog života ljudima oko nas. Ako si to ti, prijavi se i postani deo tima koji se bavi Dizajnom i medijima.

 

Informacione tehnoligije (IT)

Informacione tehnologije (IT)

Da li bi voleo da služiš sa bilo koje lokacije koja ima brzu internet konekciju i to kad god da ti odgovara? Ako si neko kome je digitalni svet „druga kuća“ i želiš da upotrebiš znanje iz oblasti programiranja, kodiranja, kreiranja i održavanja sajtova, i još pričaš Ruby, Swift ili Java jezikom, prijavi se i postani deo IT tima. Želimo da koristimo tehnologiju da pomognemo drugima da upoznaju Boga.

 

Društvene mreže

Ako si jedna od onih osoba koja prva mora da istraži i počne da koristi platforme novih društvenih mreža, osoba koja voli da se dopisuje, odgovara na „storije“ ili komentare, ovo je prava prilika za tebe. Hoćemo da budemo tamo gde su svi, a to su društvene mreže i da život onih koji nisu nikada kročili u crkvu bude osvežen jer su upoznali Boga. Kao volonter na društvenim mrežama možeš da služiš gde god da si i koliko god želiš. Prijavi se i postani deo tima koji brine o Društvenim mrežama.

Slavljenje

Da li te u običnom razgovoru svaka peta reč podseti na neku pesmu koju odmah počneš da pevušiš? Ako uživaš da pevaš na bogosluženju, sviraš jedan ili više instrumenata, voliš da komponuješ pesme, praviš različite aranžmane ili pišeš tekstove ovo je tim čiji deo i ti želiš da budeš. Prijavi se!

Refreš grupe

Da li ti je neko rekao da si prirodni vođa? Da li se osobe sa kojima radiš u timu, ili osobe u društvenim krugovima u kojima se krećeš, ugledaju na tebe? Ako je tvoj životni poziv da pomogneš drugima da postanu bolji u onome što rade i jesu, prijavi se da služiš sa ostalim vođama refreš grupa i dobićeš više informacija o tome kako da postaneš deo tima.

Podrška beskućnicima u Beogradu

ADRA vodi program DrumoDom koji olakšava život beskućnika. Volonteri su srce ovog programa i pomažu u distribuciji odeće, hrane i vraćaju dostojanstvo i nadu ovim ljudima. Prijavi se i otkrij koliko je tvoje malo zapravo mnogo!

Onlajn pomoć u učenju

Deca iz siromašnih porodica su osuđena na doživotno siromaštvo ukoliko odustanu od škole, a često odustaju zato što nema ko da im pomogne oko najjednostavnijih domaćih zadataka. Prijavi se i postani Adrin volonter koji će putem video-poziva pomagati deci oko domaćih zadataka u oblasti u kojoj možeš. Doslovno ćeš spasiti budućnost jednom detetu

Formular za prijavu ↓

© 2021 Refres All rights reserved.